Reactie plaatsen

Reacties

fam. Bzioui
7 maanden geleden

fam.Bzioui was hier vanaf 29 juni 2018: Lieber Paul, vielen Dank das wir deine Wohnung besuchten durften. Eine schöne, saubere Wohnung. Wir kommen gerne wieder.

Fam. Timmer en Huisjes
7 maanden geleden

Fam. Huisjes verbleef vanaf 15 mei 2018: Na een hartelijke ontvangst van de familie Fischer hebben we drie dagen genoten van dit appartement. We hebben fijn gewandeld en genoten van de prachtige omgeving.

Ronald
9 maanden geleden

Ronald, Delan en Lei waren hier 2 april: Beste Paul, prima verzorgd, een fijn verblijf!
De paasdagen waren wat koud, maar met de verwarming aan geen probleem. De nieuwe bedden slapen prima! Ik sluit me aan bij de lof van de vorige schrijvers.

Sahar
9 maanden geleden

Dear Paul, great apartment. Thanks for the recomendations. Really like this area. We will deffenitly come back. Thank you very much!!

Shirley
9 maanden geleden

“Die Wohnung von Paul ist goldig. Gute Ausstattung und perfekter Schlüsselservice. Die Zimmer waren,für uns, perfekt aufgeteilt. Das Bad ist etwas klein aber sehr modern und sauber. Danke für den unkomplizierten Aufenthalt. Viele Grüße Shirley und Familie”

Luvic Suylen
10 maanden geleden

Mooi en goed verzorgd huisje. Ons appartement was dik in orde. Ruim genoeg en alles was aanwezig. Niedersfeld is een prima startplek voor verschillende outdoor-activiteiten richting Winterberg maar ook richting Willingen.
Met 4 bikers hebben wij in ieder geval een perfekt Pinksterweekend mogen beleven!

Donna Bruens
een jaar geleden

Fam. Bruens was hier op 11 maart 2018. Wat een prachtig appartement! We voelden ons meteen welkom, doordat het al lekker warm was en het welkomstpakketje.
Het ontbrak aan niets en wat een verademing: een schoon appartement! We hebben ook nog kunnen skiën op de laatste restjes sneeuw. Kortom, we hebben genoten!

Saskia Budding
een jaar geleden

Fam. Budding was hier op 2-3-2018. Het begon al met een super vriendelijke ontvangst van de familie Fischer. Ze gaven een hoop informatie. Fijn aankomen zo! Het huis is geweldig, dichtbij Winterberg. We hebben drie dagen heerlijk kunnen skiën.
Alles prima op orde, genoeg pannen, servies, borden e.d. Fijne warme douche als je de gebruiksaanwijzing opvolgt. 😊
Prima bedden op de slaapkamers, alleen waren de kinderen jaloers omdat papa en mama een veel ruimere kamer hadden. Ooit worden ze zelf ook de ouder... haha. Wellicht tot een volgende keer!

Monique Kieftenbelt
een jaar geleden

Fam. Kieftenbelt was hier op 26-2-2018. Wat een geweldig uitzicht om je ontbijtje te eten! We hebben een heerlijke midweek gehad die in het teken van skiën stond. De afstand naar Winterberg is heel goed te doen.
Vooral de hete douche werd door iedereen zeer gewaardeerd na een dag -10 graden.
Afhankelijk van de samenstelling komen we volgend jaar zeker terug.
Monique en kinderen.

Anna Scholten
een jaar geleden

Fam. Scholten was hier op 22-2-2018. Buiten is het -10, binnen is het lekker warm. Tot grote verrassing van onze kinderen een schilderij en verwarming in één!
Wat is het appartement in een mooie nieuwe staat, glimmend servies, fijne (slaap)bank en heel fijn een (combi)oven + afwasmachine. We hebben heerlijk geskied en hier een hele fijne korte vakantie gehad. Erg bedankt!